МагазинЖелани продукти (0)Моят профилКошницаПлащане

За Нас

Фирма "ЗОРНИЦА" развива дейността си от 1990. Има специализирана производствена линия за производство на тениски и трикотажни облекла. Приема поръчки за производство на конфекция с чужди и със собствени материали. Разработва, произвежда и поставя щампи върху изделията,  бродерия от пайети и мъниста, лазерна бродерия. Фирмата предлага голямо разнообразие от модели с отлично качество, съобразено с европейските изисквания, в голяма цветова гама и размери.     

"ЗОРНИЦА" има собствен производствен комплекс, намиращ се в гр. Хасково, разположен върху 5 000 кв.м  площ. Предназначен е за изработка на дамска и тиинейджърска конфекция за вътрешен пазар и за износ, оборудван е с най-съвременни машини (MHM sinko print, ТANG и други). В производството са заети квалифицирани техници, кроячи и шивачи.

Използват се само висококачествени платове и материали серифицирани по ISO 9001. 

Фирмата изработва и модели по описание и спецификация на клиента, според последни модни изисквания и разработки (вкл. щампи, бродерии от пайети и мъниста, лазерни бродерии  и други)
 

 

"ЗОРНИЦА" ПРИЕМА ПОРЪЧКИ ЗА ИЗРАБОТКА НА:

  • фирмено облекло от трикотаж – суитчери , тениски, потници, рокли, поли, панталони и  други с фирмено лого (щампа, бродерия)
  • поръчки на едро и на къси серии

 

При желание клиентът може да предостави модели и / или част от материалите за производство.  

Отличителните характеристики на проиводството на "ЗОРНИЦА" са:

  • последни новости в технологичната изработка;
  • модерна автоматична машина (MHM sinko print - Aвстрия) за сито печат върху текстил;
  • модерна бродеровъчна машина (ТANG) с 15 бродеровъчни глави;
  • широка гама модели и разцветки;
  • собствен дизайн и конструктивни разработки;

 

В областта на текстилното печатане (щампиране) се работи с висококачествени пасти и пигменти на фирма Antexgold. 
В производствената база на “ЗОРНИЦА” се щампират фирмени знаци и емблеми на ишлеме върху работно облекло и дрехи за свободното време (Т-шърти), както и за специфични нужди, изискващи печат върху различни видове текстилни изделия от естествени и химични влакна.
  
Надявайки се да обогати и разнообрази пазарната си и производствена структура, фирма “ЗОРНИЦА” обявява своята готовност за взаимно сътрудничество с нови бизнес-партньори.